Ft 15900
Ft23900 HOT
4.9
Ingyenes szállítás Utánvét
Vezeték nélküli csipke push up melltartó

A KÉNYELEM, TÁMOGATÁS ÉS STÍLUS EGYEDI KEVERÉKE!

Luxus, érzéki és támogató

Emelje fel varázsát, és ölelje meg a páratlan melltartót a páratlan Ezt a fehérneműt teljes alakot mutató, varrat nélküli csipkével díszített melltartóval. Ez a kifinomult tervezésű alsónemű zökkenőmentesen ötvözi a gazdagságot és a kényelmet, még a legpompásabb összeállítások alatt is diszkréten elrejtve.

Lismali varrat nélküli csipke melltartó

Több tonna emelést biztosít

Tapasztalja meg a mell kontúrjának azonnali átalakulását, amelyet egy nélkülözhetetlen megereszkedés gátló tulajdonság kísér, amely élénkebb és karcsúbb sziluettet eredményez, amelyet teljes értékű alátámasztás egészít ki.

Lismali varrat nélküli csipke melltartó

Hasítás fokozása

Az Ezt a fehérneműt, zökkenőmentes, varrat nélküli, csipkével díszített melltartó vezeték nélküli architektúrájának köszönhetően emeli és erősíti a keblét, amely élénkebb megjelenésben és mélyebb dekoltázsban csúcsosodik ki. Sőt, jelentősen csökkenti a pattanást, páratlan szintű kényelmet biztosítva.

Lismali varrat nélküli csipke melltartó

Ez a mérettáblázat, kérjük figyelmesen olvassa el

Nincs hátzsír

A vezeték nélküli megerősítés és a kivételes fokú rugalmasság révén az Ezt a fehérneműt Full Figure Seamless Lace Díszes melltartó biztosítja a csúnya hát- és hónaljkidudorodások, valamint a csúnya melltartóvonalak felszámolását. Ezenkívül kecsesen kisimítja a kontúrokat, megszüntetve az oldalsó kidudorodásokat a zökkenőmentes felület érdekében.

Lismali varrat nélküli csipke melltartó

Selymesen puha

Légáteresztő és fényűzően puha anyagból készült melltartó felszabadítja a formáját a nehézkes alátét szűkületei alól. Ezt a darabot könnyű felvenni a rugalmas pántos pulóver stílusának köszönhetően.

Lismali varrat nélküli csipke melltartó

Könnyű és lélegző

Légáteresztő és nedvességelvezető képességgel büszkélkedő jellegzetes csipkedíszítéseink frissítő légáramlást tesznek lehetővé, biztosítva az optimális szellőzést. Ez a légáteresztő textil kellemes és izzadásgátló hatású, harmonizálja a maximális támogatást és a mindennapi kényelmet.

Lismali varrat nélküli csipke melltartó

A testtartás javítása

Ezt a fehérneműt Full Figuure Seamless Lace Díszes melltartó azzal a további előnyével, hogy gyengéden egyenes helyzetbe hozza a vállát, és előre irányítja a mellkasát, exkluzív tartásjavító előnyt kínál.

Lismali varrat nélküli csipke melltartó