Ft 13500 Ft 30000
Korlátozott ideig érvényes különleges ajánlat
Értékesítés 1808880
Vége
00 : 60

Végső akció - Latex melltartó

Szolgáltatásunk
Termékjellemzők

⭐⭐⭐Mérettáblázat:

A megereszkedett mellek nagyon idegesítőek. Kérdezhet bárkit, aki megereszkedett melltől szenved. Ezek a tünetek hatással lehetnek kapcsolataira, társadalmi kapcsolataira, sőt mentális egészségére is.

Sajnos a nők 92%-a előbb-utóbb megereszkedett mellekkel szembesül. Ez gyakori probléma, és a panaszok általában hosszú távúak és folyamatosak. függő

nem tiszta

A nők megereszkedése a legbizonytalanabb tényező

nem tiszta

Ha nem tesz semmit a megereszkedett mellek ellen, vagy nem tudja, mit tehet ellene, a megereszkedett mell súlyosan befolyásolhatja az életét. Ilyen volt Helen élete. Egy 56 éves nő, aki hozzád és hozzám hasonlóan 8 évet töltött tudományos kutatásokkal a melltartók mellre gyakorolt hatásairól.
Helen kutatásai azt mutatják, hogy szinte minden melltartó befolyásolhatja a mell alakját és feszességét. Ez a mell térfogatának csökkenésében és megereszkedésében nyilvánul meg. Helen annyira megdöbbent, hogy a nagy melltartómárkák a megereszkedett mellek kiváltó oka, hogy úgy döntött, ideje változtatni.
Ha jelenleg megereszkedett mellben szenved, akkor teljesen megértem, hogyan érzi magát. nekem is volt. A megereszkedésem két éve kezdődött, és majdnem egy évbe telt, mire teljesen felépültem. A tornától a masszázson át a krémekig mindent kipróbáltam. Még a műtétet is fontolgattam, de jobban belegondolva, határozottan nem akartam vállalni ezeket az egészségügyi kockázatokat.
Már-már azt hittem, soha többé nem leszek boldog a tükör előtt. Egészen addig, amíg nem hallottam Helen forradalmi saját tervezéséről. 
Először nem hittem, hogy ez segíteni fog. De miután pozitív visszajelzéseket kaptam más nőktől, úgy döntöttem, hogy mégis megpróbálom. Nagyon örülök, hogy megcsináltam!

nem tiszta

Megoldás a könnyű lógó mellekre!

Lehet, hogy mindent megpróbáltál, hogy megszabadulj a megereszkedett mellektől. Mindenféle gyakorlatot csinálsz és kenőcsöt kensz, de semmi sem működik. Már majdnem feladtad a reményt.
De mi lenne, ha azt mondanám, hogy van olyan megoldás, amelyhez egyáltalán nincs szükség ezekre a dolgokra?
Ez a melltartó egy egyszerű és könnyű módszer a megereszkedett mellek leküzdésére. Nem kell mást tenned, mint viselni egy melltartót, amely javítja természetes mellformádat, kerekebbé és feszesebbé teszi. Végre újra a tükör előtt tündökölsz, felveszed kedvenc ruhádat és megőrjíted partneredet, mint korábban.

Használjon melltartót a mell alakjának javítására

A melltartók egyszerű, de hatékony módszer a megereszkedett mellek kezelésére. Így működik:

Helyes mellforma

A "szokásos" melltartók negatívan befolyásolhatják a mell térfogatát. Ez a melltartó javítja a mell természetes alakját, kerekebbé és feszesebbé teszi.

Természetes push-up hatás

A melltartó természetes push-up hatású, így a melleidnek esélye sincs megereszkedni. Ezért a melltartó gondoskodik arról, hogy a háta, a válla és a nyaka ne sérüljön.  

jó támogatást

A melltartó biztosítja a mellkas, a hát, a vállak és a nyak megtámasztását. Az erős elasztikus anyag megemeli és a helyén tartja a melleket.

Nem kell többé aggódnia a megereszkedett mellek miatt

A melltartó használatának számos előnye van. Íme néhány:

Javítsa a mell alakját

Az egyedülálló anyagösszetételnek köszönhetően a melltartó tökéletes megoldás az életkor, terhesség és súly okozta mellereszedés leküzdésére.

Nincs aládrót, varrás és szoros pánt

A braontainoknak nincs alátét, varrás és szoros pánt. Ennek eredményeként a melltartó kényelmes, fájdalmas súrlódási pontok nélkül.

Stabilizálni

A melltartó biztosítja a mellkas, a hát, a vállak és a nyak megtámasztását. Erős elasztikus anyag és párnázás felemeli és a helyén tartja a melleket.

fekvőtámasz 

A melltartó természetes push-up hatású, így a mell nem ereszkedik meg. Ezért a melltartó biztosítja, hogy ne szenvedjen hát-, váll- és nyakfájdalmaktól. 

Puha és kényelmes 

A melltartó légáteresztő anyaga puha és kényelmes. Élvezze a tökéletes kényelmet egész nap.

Ne pazaroljon több időt és pénzt drága kezelésekre vagy egyéb otthoni megoldásokra. Rendeljen melltartót, és végre megtalálja a szükséges megoldást!

funkció

Anyaga: Nylon

A felhasználók nem tudják megállni, hogy ne beszéljenek erről az életüket megváltoztató melltartóról!

Ne fogadd el a szavunkat. Nézze meg, mit mondanak mások a melltartókról.

100% egyéni közlekedés

A csomagot titokban tartjuk, hogy 100%-ban megvédjük az Ön adatait, bizonyos értelemben csak Ön tudja, hogy mit vásárolt.

MIÉRT MI❓

Közvetlenül együttműködünk a gyártókkal szerte a világon, hogy biztosítsuk termékeink legjobb minőségét. Van egy minőség-ellenőrző részlegünk, amely segít betartani ígéretünket!
Az ár mindig versenyképes.
Nagyszerű ügyfélszolgálat.
Csodálatos termékek kiváló minőség mellett.
Olvassa el kedves vásárlóink véleményét.
Világszerte kiszállítás✈  

Felhívjuk figyelmét, hogy a küldemény biztosított. Előfordulhat azonban, hogy korábban megkapja a tételeket. A nyomkövetési számokat MINDIG együtt küldjük el, így minden lépést követni tud! Érdemes várni a nagy dolgokra? .

határozatlan

100%-ban kockázatmentes vásárlás? 
Ha a kapott termék sérült, ne aggódjon. Egyszerűen kattintson a "Kapcsolatfelvétel" gombra, és küldjön nekünk üzenetet, és mi csere vagy visszatérítés felajánlásával megoldjuk. Ez egy 100%-ban egyszerű és kockázatmentes folyamat.

határozatlan

Raktárunk
Kérjük, vegye figyelembe az ünnepnapokat, amelyek befolyásolhatják a szállítási időt. Kérjük, vegye figyelembe a szállítási módokat és a váratlan helyzeteket, amelyek befolyásolhatják a szállítási időt.

határozatlan

⭐Kellemes vásárlást kívánok, KÖSZÖNÖM⭐

Kattintson  a "Kosárba"   és   a "Vásárlás" gombra,  hogy megkapja termékét most!

Rendelési információ
Végső akció - Latex melltartó
Ft13500 Ft30000
3 db 14400 Ft-Ft 14400
5 db 18900 Ft-Ft 18900
2 db 13500 Ft-Ft 13500
szín
Fekete
sárga
Szürke
rózsaszín
zöld
méret
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
szín
Fekete
sárga
Szürke
rózsaszín
zöld
méret
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
szín
Fekete
sárga
Szürke
rózsaszín
zöld
méret
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
szín
Fekete
sárga
Szürke
rózsaszín
zöld
méret
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
szín
Fekete
sárga
Szürke
rózsaszín
zöld
méret
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
szín
Fekete
sárga
Szürke
rózsaszín
zöld
méret
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
szín
Fekete
sárga
Szürke
rózsaszín
zöld
méret
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
szín
Fekete
sárga
Szürke
rózsaszín
zöld
méret
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
szín
Fekete
sárga
Szürke
rózsaszín
zöld
méret
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
szín
Fekete
sárga
Szürke
rózsaszín
zöld
méret
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
Összes áru
Ft0
Kezelési díj
Ft0
Fuvar
Ft0
Fizetendő
Ft0
Megjegyzés: Megrendeléskor ne felejtse el megadni az utca- és házszámadatokat, köszönjük!
fizetési mód
Utánvét
*Név
*Mobil
*Régió
*Részletes cím
*Irányítószám
Postafiók
Üzenet
Felhasználói megjegyzések

Felhasználói megjegyzések

User notice

A termék tényleges használata az adott helyzettől függ, és nem garantálja, hogy minden felhasználó élvezheti a promóciós hatást. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot online ügyfélszolgálatunkkal vagy vegye fel velünk a kapcsolatot e -mailben. A társaságnak van végső értelmezési joga.

  • A szállítási módról szóló, teljes körű kézbesítésről Magyarország.
  • Ami a szállítási időt illeti, a sikeres megrendelés után az árut a rendelés sorrendje szerint rendezzük el. A szállítási idő körülbelül 3 munkanap, az általános érkezési idő pedig körülbelül 7 munkanap.

Hogyan kell igényelni a visszaküldést

  • Visszaküldés minőségi okokból: küldje el az e-mailt az értékesítés utáni szervizközpontba a kézhezvételtől számított 7 napon belül. Az ügyfélszolgálatot az e-mail kézhezvételét követő 1-3 munkanapon belül elfogadjuk bycht0@outlook.com
  • Erősítse meg a nyugtát-jelentkezzen a visszaküldés-ügyfélszolgálat felülvizsgálatára-a felhasználó visszaküldési-raktári átvételi ellenőrzése-visszaküldési csekk-visszatérítése / cseréje. Kérjük, adja meg a rendelés számát, nevét és telefonszámát.
Vásárlás most