Ft 3216 Ft 23500
Korlátozott ideig érvényes különleges ajánlat
Értékesítés 1820
Vége
00 : 60

Jóga kényelmes molett fehérnemű

Szolgáltatásunk
Termékjellemzők

Ez a sport cross melltartó kiváló minőségű anyagból készült, amely puha, kényelmes és légáteresztő, lehetővé téve, hogy edzés közben szabadon izzadjon, és felszabadítsa belső szenvedélyét.

A keresztirányú kialakítás növeli a fehérnemű alátámasztását, lehetővé téve a szabadabb mozgást a korlátozások érzése nélkül.

Ez a fehérnemű többféle színben is elérhető, így testedzés közben megmutathatja személyiségét és varázsát.

Ez a fehérnemű kiváló minőségű anyagokból készült, puha és kényelmes, így a legjobb ápolást nyújtja a hátának.Az állítható csatok megkönnyítik a fel- és levételt.

【Kiváló szolgáltatás】

Mindig odafigyelünk az Ön vásárlási élményére, és professzionális értékesítés előtti és értékesítés utáni szolgáltatásokat nyújtunk Önnek. Ha bármilyen problémába ütközik a vásárlás vagy a használat során, ügyfélszolgálati csapatunk teljes szívvel szolgálja Önt, hogy elégedett legyen.

【mérettáblázat】

Rendelési információ
Jóga kényelmes molett fehérnemű
Ft3216 Ft23500
Jóga kényelmes molett fehérnemű
szín
fekete
rózsaszín
zöld
sötétkék
Méret
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
Összes áru
Ft0
Kezelési díj
Ft0
Fuvar
Ft0
Fizetendő
Ft0
Megjegyzés: Az utca és az ajtószám adatait a kézbesítéskor ki kell tölteni.
fizetési mód
Utánvét
*Név
*Mobil
*Régió
*Részletes cím
Irányítószám
Postafiók
Üzenet
Felhasználói megjegyzések

Felhasználói megjegyzések

User notice

A termék tényleges használata az adott helyzettől függ, és nem garantálja, hogy minden felhasználó élvezheti a promóciós hatást. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot online ügyfélszolgálatunkkal vagy vegye fel velünk a kapcsolatot e -mailben. A társaságnak van végső értelmezési joga.

  • A szállítási módról szóló, teljes körű kézbesítésről Magyarország.
  • Ami a szállítási időt illeti, a sikeres megrendelés után az árut a rendelés sorrendje szerint rendezzük el. A szállítási idő körülbelül 3 munkanap, az általános érkezési idő pedig körülbelül 7 munkanap.

Hogyan kell igényelni a visszaküldést

  • Visszaküldés minőségi okokból: küldje el az e-mailt az értékesítés utáni szervizközpontba a kézhezvételtől számított 7 napon belül. Az ügyfélszolgálatot az e-mail kézhezvételét követő 1-3 munkanapon belül elfogadjuk wajkqqert@outlook.com
  • Erősítse meg a nyugtát-jelentkezzen a visszaküldés-ügyfélszolgálat felülvizsgálatára-a felhasználó visszaküldési-raktári átvételi ellenőrzése-visszaküldési csekk-visszatérítése / cseréje. Kérjük, adja meg a rendelés számát, nevét és telefonszámát.
Vásárlás most