Ft 19100 Ft 23000
Korlátozott ideig érvényes különleges ajánlat
Értékesítés 3280
Vége
00 : 60

női téli hócsizma

Szolgáltatásunk
Termékjellemzők

【Egyszerű és divatos】- Ezeknek a plüss csizmáknak a kialakítása egyszerű és divatos az elegancia elvesztése nélkül. Függetlenül attól, hogy farmernadrággal, hosszú szoknyával vagy pamutpárnázott kabáttal párosíthatod, megmutathatod divatérzékedet.

【Puha és kényelmes】 - Ezek a plüss csizmák rendkívül puhák és kényelmesek, így melegen és kényelmesen érzi magát a hideg télben.

【Divatos csúszásgátló】- Ez a plüss csizma egyedi csúszásgátló kialakítást kapott, így biztonságosabb a havon vagy csúszós talajon való járás

【Elegáns temperamentum】- Ezek a téli női plüsscsizmák elegáns temperamentumot mutatnak, és hosszabb és karcsúbb megjelenést kölcsönöz a lábának.

【Minőségbiztosítás】 - Minden pár csizmán szigorú minőségi vizsgálaton esik át, hogy a legjobb vásárlási élményt nyújthassuk.

【Kiváló szolgáltatás】

Mindig odafigyelünk az Ön vásárlási élményére, és professzionális értékesítés előtti és értékesítés utáni szolgáltatásokat nyújtunk Önnek. Ha bármilyen problémába ütközik a vásárlás vagy a használat során, ügyfélszolgálati csapatunk teljes szívvel szolgálja Önt, hogy elégedett legyen.


【mérettáblázat】

Rendelési információ
női téli hócsizma
Ft19100 Ft23000
női téli hócsizma
szín
szürke
fekete
sötétbarna
Rózsaszín
méret
36
37
38
39
40
41
42
43
Összes áru
Ft0
Kezelési díj
Ft0
Fuvar
Ft0
Fizetendő
Ft0
Megjegyzés: Az utca és az ajtószám adatait a kézbesítéskor ki kell tölteni.
fizetési mód
Utánvét
*Név
*Mobil
*Régió
*Részletes cím
*Irányítószám
Postafiók
Üzenet
Felhasználói megjegyzések

Felhasználói megjegyzések

User notice

A termék tényleges használata az adott helyzettől függ, és nem garantálja, hogy minden felhasználó élvezheti a promóciós hatást. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot online ügyfélszolgálatunkkal vagy vegye fel velünk a kapcsolatot e -mailben. A társaságnak van végső értelmezési joga.

  • A szállítási módról szóló, teljes körű kézbesítésről Magyarország.
  • Ami a szállítási időt illeti, a sikeres megrendelés után az árut a rendelés sorrendje szerint rendezzük el. A szállítási idő körülbelül 3 munkanap, az általános érkezési idő pedig körülbelül 7 munkanap.

Hogyan kell igényelni a visszaküldést

  • Visszaküldés minőségi okokból: küldje el az e-mailt az értékesítés utáni szervizközpontba a kézhezvételtől számított 7 napon belül. Az ügyfélszolgálatot az e-mail kézhezvételét követő 1-3 munkanapon belül elfogadjuk wajkqqert@outlook.com
  • Erősítse meg a nyugtát-jelentkezzen a visszaküldés-ügyfélszolgálat felülvizsgálatára-a felhasználó visszaküldési-raktári átvételi ellenőrzése-visszaküldési csekk-visszatérítése / cseréje. Kérjük, adja meg a rendelés számát, nevét és telefonszámát.
Vásárlás most