Ft 4900
Ft9500 HOT
4.9
Ingyenes szállítás Utánvét
Szexi légáteresztő vékony melltartó gyönyörű hátrésszel

Kényelmes illeszkedés

Puha, kényelmes, rugalmas és jól illeszkedik. Nem mozdul a melled! Mutasd meg elegáns oldaladat ezzel a melltartóval.Jó támaszték - nincs vezeték

Szabaduljon meg a normál csontok okozta fájdalomtól, kényelmetlenségtől és mellkasi támaszték hiányától! Nem tartalmaz acélgyűrűket, de mégis jó tartást ad, és a 3D formájú csészéken keresztül segít a tökéletes mellforma kialakításában!

A csészéket úgy terveztük, hogy elősegítsék a keringést és csökkentsék a fáradtságot a nap folyamán – mert tudjuk, hogy a legjobbat érdemled!Teljes lefedettség

A csésze teljes kialakításával, amely megakadályozza a kiömlést a tetején és az oldalakon, megőrzi természetes alakját és fokozza a nőies eleganciát. Ez a melltartó minden korosztály számára megfelelő.Kiváló minőségű kivitelezés

A biztonsági szivacs 3D párna mindig és bárhol frissen és szárazon tart! A legjobb választás a mindennapi viselethez.Nedvesség felszívódás és izzadságelvezetésInnovatív bőrbarát anyagokból készült, amelyek megakadályozzák a hő, izzadság vagy párás időjárás okozta kiütéseket és bőrirritációt. Ez a melltartó minden évszakhoz alkalmas.

Minden anyag nem mérgező, és nem fakul vagy deformálódik könnyen. Kérjük, nézze meg az alábbi kézmosási tesztünket, és győződjön meg saját szemével! 

 


Fehérnemű mérettáblázatTermék információ

Anyaga: nylon 90% spandex 10%, bélés összetétele: nylon 88% spandex 12%

Öntőpohár típusa: 3D formázópohár

Szín: fekete, bézs, szürke, zöld, rózsaszín, narancs

Mosógépben mosható, nem fehéríthető, fektessük laposan és szárazona mi garanciánk

Biztonságos szállítás: Minden megrendelés tartalmaz valós idejű nyomon követési adatokat és biztosítást arra az esetre, ha csomagja elveszne vagy ellopnák szállítás közben.

Pénz-visszafizetési garancia: Ha a termék a kézhezvételtől számított 7 napon belül sérült vagy hibás, kicseréljük vagy visszatérítjük a vásárlást. Felhívjuk figyelmét, hogy ha egy elemet használtak, azt nem cserélik ki vagy nem térítik vissza.

A hét minden napján 24 órában elérhető ügyfélszolgálat: A hét minden napján 24 órában rendelkezésre álló élő képviselőkből álló csapatunk segít megválaszolni kérdéseit.