Ft 13800 Ft 30000
Korlátozott ideig érvényes különleges ajánlat
Értékesítés 1808880
Vége
00 : 60

Karácsonyi akció - új gombos melltartó

Szolgáltatásunk
Termékjellemzők

Miért válassz  csatos melltartót  ?   

A melltartó viselésének egyik legnagyobb kihívása a fájdalom és az erőfeszítés, amely a melltartó hátulról történő fel- és kiakasztásához szükséges.

Gombos elülső melltartónk segíthet megoldani ezt a problémát,    felszabadítja a kezét, és megszünteti a melltartó viselésének kényelmetlen helyzetét   . Öltözködéskor és vetkőzéskor fodrosabb, szexisebb és praktikusabb .   

Emelje fel és aktiválja a mellkast

A fél csészétől a teljes csészéig minden erőfeszítést és törődést a mell növelésére és kényelmére fordít. A csatos elülső    melltartó   segít azonnal formálni és kontúrozni a melleidet a megereszkedés ellen, rugalmasabb, simább formát hozva létre teljes alátámasztással.

Puha, átölelhető támaszték

 Úgy gondoljuk, hogy a    csatos melltartónk  a kar és a hónalj zsírját a mellekbe nyomja, és segíti az izmok visszahelyezését a karcsúsító hatás érdekében.  Ez is segít a vérkeringés javításában, és a melltartóban használt rugalmas anyag által szabályozott nyiroködéma szintén csökkenti a zsírnövekedést és megállítja a mell megereszkedését.


【U-alakú hátkialakítás】 hatékonyan lefedi   a hát zsírját  ,   csökkenti a hát és a vállak terhelését  , és egész napos kényelmet biztosít.     

Milyen előnyei vannak az elülső csattal ellátott melltartó viselésének      ?

Egy független tanulmány szerint a drótozott melltartó mindennapos viselése növeli a mellrák kockázatát. Emiatt nők ezrei választottak     egészségük megőrzése érdekében  elülső csattal ellátott melltartót .

Légáteresztő és kényelmes kialakítás

Tudtad? A nők nyáron elérhetik a 100-113 Fahrenheit-fokot, miközben melltartót viselnek.  Az    elülső csatos melltartó hőmérsékletének szabályozásának köszönhetően      mindig hűvös maradhat. Mondjon búcsút a foltoknak és a szennyeződéseknek! Élvezze a nagyobb kényelmet minden nap.


Miért NAGY       VÁLASZTÁS ez a melltartó ?

 Ultimate Breast Lift

 Javítja a véráramlást, újraaktiválja a sejtmegújulást és javítja a bőr rugalmasságát

 Állítsa vissza a fiatalos, energikus melleket, és ne legyen többé megereszkedett, megereszkedett mell.

 Javítsa a mell egészségét

 Egyedülálló széles csipkeöv, amely minden méretű mellre tökéletesen illeszkedik.

 Kényelmes, testhezálló kialakítás.

 Elülső záródás a könnyű fel- és levétel érdekében

 Ultra légáteresztő szövet

 Vezeték nélküli mellkastámasz

Íme néhány elégedett ügyfelünk:

„Nagyon szeretem    ezt    az elülső csatos melltartót    , amely megszünteti a hónalj dudorait. Több tucat melltartót kipróbáltam, de egyik sem működött jobban, mint ez, tekintve, hogy ebben a korban minden alkalommal nehézséget okoz, amikor ki kell mennem melltartóért. Ezért igazán áldás számomra ez az elülső cipzáras melltartó, könnyen be tudom zárni anélkül, hogy minden alkalommal megerőlteném a kezem a hátam mögött. Valahányszor viselem, érzem a kényelmét! Szívből köszönöm!” –   Rossi Jones

  " Már néhány hete   használom    ezt az elülső csatos melltartót ! És istenem, ez a legjobb vásárlás, amit valaha vásároltam, igazából a kényelem volt az oka annak, hogy megvettem, annyira könnyű volt viselni, és a melleim is észrevehetően magasabbak! Ráadásul zökkenőmentes, így bármilyen ruhával viselhetem. Sokkal jobban kezdenek illeszkedni a melltartóim, apukám pedig egyre nagyobb lett! Szeretnék venni egy másikat és csak napi melltartónak használnám. A mindennapi melltartó viselése most már könnyed számomra. Maximálisan elégedett vagyok ezzel a termékkel! - Celine Rooney

100% egyéni közlekedés

A csomagot titokban tartjuk, hogy 100%-ban megvédjük az Ön adatait, bizonyos értelemben csak Ön tudja, hogy mit vásárolt.

MIÉRT MI❓

Közvetlenül együttműködünk a gyártókkal szerte a világon, hogy biztosítsuk termékeink legjobb minőségét. Van egy minőség-ellenőrző részlegünk, amely segít betartani ígéretünket!
Az ár mindig versenyképes.
Nagyszerű ügyfélszolgálat.
Csodálatos termékek kiváló minőség mellett.
Olvassa el kedves vásárlóink véleményét.
Világszerte kiszállítás✈  

Felhívjuk figyelmét, hogy a küldemény biztosított. Előfordulhat azonban, hogy korábban megkapja a tételeket. A nyomkövetési számokat MINDIG együtt küldjük el, így minden lépést követni tud! Érdemes várni a nagy dolgokra? .

határozatlan

100%-ban kockázatmentes vásárlás? 
Ha a kapott termék sérült, ne aggódjon. Egyszerűen kattintson a "Kapcsolatfelvétel" gombra, és küldjön nekünk üzenetet, és mi csere vagy visszatérítés felajánlásával megoldjuk. Ez egy 100%-ban egyszerű és kockázatmentes folyamat.

határozatlan

Raktárunk
Kérjük, vegye figyelembe az ünnepnapokat, amelyek befolyásolhatják a szállítási időt. Kérjük, vegye figyelembe a szállítási módokat és a váratlan helyzeteket, amelyek befolyásolhatják a szállítási időt.

határozatlan

⭐Kellemes vásárlást kívánok, KÖSZÖNÖM⭐

Kattintson  a "Kosárba"   és   a "Vásárlás" gombra,  hogy megkapja termékét most!

Rendelési információ
Karácsonyi akció - új gombos melltartó
Ft13800 Ft30000
3 db 15000 Ft-Ft 15000
4 db 19700 Ft-Ft 19700
2 db 13800 Ft-Ft 13800
szín
sárga
fehér
Fekete
Lila
velikost
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
6XL
7XL
8XL
9XL
szín
sárga
fehér
Fekete
Lila
velikost
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
6XL
7XL
8XL
9XL
szín
sárga
fehér
Fekete
Lila
velikost
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
6XL
7XL
8XL
9XL
szín
sárga
fehér
Fekete
Lila
velikost
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
6XL
7XL
8XL
9XL
szín
sárga
fehér
Fekete
Lila
velikost
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
6XL
7XL
8XL
9XL
szín
sárga
fehér
Fekete
Lila
velikost
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
6XL
7XL
8XL
9XL
szín
sárga
fehér
Fekete
Lila
velikost
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
6XL
7XL
8XL
9XL
szín
sárga
fehér
Fekete
Lila
velikost
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
6XL
7XL
8XL
9XL
szín
sárga
fehér
Fekete
Lila
velikost
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
6XL
7XL
8XL
9XL
Összes áru
Ft0
Kezelési díj
Ft0
Fuvar
Ft0
Fizetendő
Ft0
Megjegyzés: Megrendeléskor ne felejtse el megadni az utca- és házszámadatokat, köszönjük!
fizetési mód
Utánvét
*Név
*Mobil
*Régió
*Részletes cím
*Irányítószám
Postafiók
Üzenet
Felhasználói megjegyzések

Felhasználói megjegyzések

User notice

A termék tényleges használata az adott helyzettől függ, és nem garantálja, hogy minden felhasználó élvezheti a promóciós hatást. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot online ügyfélszolgálatunkkal vagy vegye fel velünk a kapcsolatot e -mailben. A társaságnak van végső értelmezési joga.

  • A szállítási módról szóló, teljes körű kézbesítésről Magyarország.
  • Ami a szállítási időt illeti, a sikeres megrendelés után az árut a rendelés sorrendje szerint rendezzük el. A szállítási idő körülbelül 3 munkanap, az általános érkezési idő pedig körülbelül 7 munkanap.

Hogyan kell igényelni a visszaküldést

  • Visszaküldés minőségi okokból: küldje el az e-mailt az értékesítés utáni szervizközpontba a kézhezvételtől számított 7 napon belül. Az ügyfélszolgálatot az e-mail kézhezvételét követő 1-3 munkanapon belül elfogadjuk bycht0@outlook.com
  • Erősítse meg a nyugtát-jelentkezzen a visszaküldés-ügyfélszolgálat felülvizsgálatára-a felhasználó visszaküldési-raktári átvételi ellenőrzése-visszaküldési csekk-visszatérítése / cseréje. Kérjük, adja meg a rendelés számát, nevét és telefonszámát.
Vásárlás most