Ft 15300 Ft 30000
Korlátozott ideig érvényes különleges ajánlat
Értékesítés 1808880
Vége
00 : 60

【S - 9XL】 Melltartó elülső gombnyomással

Szolgáltatásunk
Termékjellemzők

homályos

Vásárolj  egyet,  kapsz  kettőt  ingyen (kérjük, tegyen  3  terméket a  kosarába  ) ❤️

Vásároljon  2 terméket  , kap  3-at ingyen  (kérjük, tegyen  5  terméket a  kosárba  ) ❤️

Jellemzők:

Zökkenőmentes vágás a maximális kényelem és a központi támogatás érdekében

A mell megereszkedésének megelőzése kelet-nyugati irányban

Csökkentse az oldalsó mellzsírt koncentrált és teljes fedéssel

Nincs több bőrnyom és megereszkedett mell

Nincs melltartó érzés és szuper kényelmes viselet

Ha nem tudja, hogyan válassza ki a méretet, kérjük, válasszon a mérettáblázat szerint, a mérethiba nagyon kicsi

1921 óta New Yorkban tervezték: Több mint  100 éves  tapasztalatunkkal mindig tiszteljük  a női testet ,  mint filozófiánkat!

Ismételten emlékeztetünk arra, hogy a melltartókat általában nem könnyű ellenőrizni. Így végül eldöntheti, hogy felveszi-e őket, milyen típusú ruhát vesz fel, vagy egyáltalán nem. Bármit is választ, ha meggondolja magát, akkor minden rendben lesz.

homályos

Az Egészségügyi Világszervezet kutatása szerint: a fehérneműk átlagos élettartama nem haladhatja meg a 6 hónapot, a nők egészségének védelme érdekében pedig a rendszeres alsóneműcsere szükséges.

homályos

homályos

Olvassa el a mell növekedését

homályos

A legtöbb nő genetikailag hajlamos arra, hogy kisebb mellei legyenek, ahogyan azt is, hogy bizonyos magasságra vagy súlyra programozzák. Ezt gyakran esztétikai okokból teszik, szemben az emlők pubertás utáni fejletlenségének orvosi meghatározásával, amelyet makromasztia néven ismernek (a hipomániával, hipopláziával és hypoplasiával együtt). Az alábbiakban bemutatjuk a mellfejlődés különböző szakaszait.

homályos

A nők életkorának előrehaladtával a mellszövetet alkotó szalagok megnyúlnak és elvesztik rugalmasságukat. Ennek eredményeként a mell teltsége csökken, mivel a mögöttes szövet- és zsírtartó rendszer csökken. A menopauza során bekövetkező változások különösen szembetűnőek lehetnek.

homályos

Hogyan működnek a melltartók?

Változtasd meg tested és fiatalítsd meg a megereszkedett melleketAzonnali   mellformát és   kontúrt  biztosít   , megakadályozza a megereszkedést, és feszesebb, simább formát hoz létre  teljes támogatással   .

homályos

Az 5D steppelt csészék  , a széles csípő, a szilárd párnázott vállpántok és az U-alakú hátlap  úgy lett kialakítva, hogy maximális tartást biztosítsanak, és megakadályozzák a megereszkedést, miközben kisimítják a hátsó kidudorodásokat, és hízelgő sziluettet alakítanak ki a hónalj zsírjában.

homályos

   U-alakú hátkialakítás    Hatékonyan lefedi  a hát zsírját  ,  csökkenti a hát és a vállak terhelését  , és egész napos kényelmet biztosít.

homályos

Megoldhatja  a melltartó viselésének kényelmetlenségét a háton  ,  ami nemcsak kényelmesebbé teszi, hanem  dúsabbá és szexisebbé teszi a melleit, és elbűvölővé varázsolja Önt   .

homályos

[ Nem látszanak ráncok a pólón ] Nem kell aggódnod a ráncok miatt, ha pólót viselsz

homályos

Kérdések és válaszok

Hogyan tisztítsuk meg a melltartót?

Az új melltartó kiváló állapotának megőrzése érdekében javasoljuk a kézi mosást hideg vízben. De ha inkább gépi mosást szeretne, óvatosan helyezze az új melltartót egy cipzáras szennyeszacskóba, és kímélő ciklusban mossa ki 86°F-on. Soha ne fehérítsen, vasaljon és ne tegyen melltartókat a szárítóba

homályos

100% egyéni közlekedés

A csomagot titokban tartjuk, hogy 100%-ban megvédjük az Ön adatait, bizonyos értelemben csak Ön tudja, hogy mit vásárolt.

MIÉRT MI❓

Közvetlenül együttműködünk a gyártókkal szerte a világon, hogy biztosítsuk termékeink legjobb minőségét. Van egy minőség-ellenőrző részlegünk, amely segít betartani ígéretünket!
Az ár mindig versenyképes.
Nagyszerű ügyfélszolgálat.
Csodálatos termékek kiváló minőség mellett.
Olvassa el kedves vásárlóink véleményét.
Világszerte kiszállítás✈  

Felhívjuk figyelmét, hogy a küldemény biztosított. Előfordulhat azonban, hogy korábban megkapja a tételeket. A nyomkövetési számokat MINDIG együtt küldjük el, így minden lépést követni tud! Érdemes várni a nagy dolgokra? .

határozatlan

100%-ban kockázatmentes vásárlás? 
Ha a kapott termék sérült, ne aggódjon. Egyszerűen kattintson a "Kapcsolatfelvétel" gombra, és küldjön nekünk üzenetet, és mi csere vagy visszatérítés felajánlásával megoldjuk. Ez egy 100%-ban egyszerű és kockázatmentes folyamat.

határozatlan

<