Ft 19800 Ft 24500
Korlátozott ideig érvényes különleges ajánlat
Értékesítés 3280
Vége
00 : 60

Női bolyhos prémes hócsizma

Szolgáltatásunk
Termékjellemzők

【Minőségi választás】

Plüss csizmáink kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek puhák, kényelmesek és kiváló termikus tulajdonságokkal rendelkeznek.

【Meleg és könnyű】- Ezek a plüss csizmák könnyűek és kényelmesek, jó hőtulajdonságokkal.

【Divatos csúszásgátló】 - Ez a plüss csizma egyedi csúszásgátló kialakítással rendelkezik, így havon vagy csúszós talajon biztonságosabb.

【Egyszerű és stílusos】 - Ennek a plüss csizmának a kialakítása egyszerű és stílusos, ugyanakkor elegáns.

【Garantált minőség】- A női téli plüss csizmák választéka kiváló minőségű anyagokból és kifinomult kidolgozással készült.

【Kiváló szolgáltatás】

Mindig odafigyelünk az Ön vásárlási élményére, és professzionális értékesítés előtti és értékesítés utáni szolgáltatásokat nyújtunk Önnek. Ha bármilyen problémába ütközik a vásárlás vagy a használat során, ügyfélszolgálati csapatunk teljes szívvel szolgálja Önt, hogy elégedett legyen.


【mérettáblázat】

Rendelési információ
Női bolyhos prémes hócsizma
Ft19800 Ft24500
Női bolyhos prémes hócsizma
szín
bézs szürke
barna
méret
36
37
38
39
40
41
42
43
Összes áru
Ft0
Kezelési díj
Ft0
Fuvar
Ft0
Fizetendő
Ft0
Megjegyzés: Az utca és az ajtószám adatait a kézbesítéskor ki kell tölteni.
fizetési mód
Utánvét
*Név
*Mobil
*Régió
*Részletes cím
*Irányítószám
Postafiók
Üzenet
Felhasználói megjegyzések

Felhasználói megjegyzések

User notice

A termék tényleges használata az adott helyzettől függ, és nem garantálja, hogy minden felhasználó élvezheti a promóciós hatást. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot online ügyfélszolgálatunkkal vagy vegye fel velünk a kapcsolatot e -mailben. A társaságnak van végső értelmezési joga.

  • A szállítási módról szóló, teljes körű kézbesítésről Magyarország.
  • Ami a szállítási időt illeti, a sikeres megrendelés után az árut a rendelés sorrendje szerint rendezzük el. A szállítási idő körülbelül 3 munkanap, az általános érkezési idő pedig körülbelül 7 munkanap.

Hogyan kell igényelni a visszaküldést

  • Visszaküldés minőségi okokból: küldje el az e-mailt az értékesítés utáni szervizközpontba a kézhezvételtől számított 7 napon belül. Az ügyfélszolgálatot az e-mail kézhezvételét követő 1-3 munkanapon belül elfogadjuk wajkqqert@outlook.com
  • Erősítse meg a nyugtát-jelentkezzen a visszaküldés-ügyfélszolgálat felülvizsgálatára-a felhasználó visszaküldési-raktári átvételi ellenőrzése-visszaküldési csekk-visszatérítése / cseréje. Kérjük, adja meg a rendelés számát, nevét és telefonszámát.
Vásárlás most