Ft 13000
Ft20000 HOT
4.9
Ingyenes szállítás Utánvét
Elegáns és időtálló, varrás nélküli csipke push-up melltartó

✅Szállítási idő>>Fizetés utáni kézbesítés elsőbbséget élvez.

✅Visszaküldés >>   15 nap Gyors pénzvisszafizetés, pénzvisszafizetési garanciát vállalunk

A véleményezők 99,3%-a ajánlja ezt a terméket.

A hét különleges eseménye:   20  véletlenszerűen kiválasztott    szerencsés vásárló    , akik naponta a megrendelt termékek dupláját kapják meg. E-mailt küldünk, ne felejts el konzultálni, köszönjük a támogatást❤️❤️❤️⭐pénz visszafizetés >> 100% pénzvisszafizetési garancia

Limitált készlet ezen az áron.

Teljesen gyönyörű és elegáns fehérnemű, amely romantikát és hangulatot ad a támogatás és a kényelem feláldozása nélkül!

Azonnali emelés és maximális melltámasz vezetékek nélkül.

Kényelmes melltartó, amely támogatja a csésze méretét

Az Egészségügyi Világszervezet független tanulmánya megállapította, hogy a mindennapos drót melltartó viselése növeli a mellrák kockázatát. Ez az oka annak, hogy nők ezrei választják a varrat nélküli melltartókat, hogy egészségesek maradjanak.

Az Ön mellszobra szem előtt tartásával készült, teljesen fedő melltartó középen aranyos mély kivágással és puha csipkével, amely átöleli az oldalt, megemeli és segíti a hónalj zsírt a mell mozdulni felé, hogy nagyobbnak tűnjön, és felemeli. tekintet. Telt és telt mellszobor, olyan megjelenés, amiről mindannyian mindig is álmodtunk.

Javítja a vérkeringést: A vezeték nélküli kialakítás segít elkerülni a nyirok- és vérkeringés szükségtelen összenyomását, és fenntartja a jobb véráramlást.

Kerülje el a kényelmetlenséget: A varrat nélküli, drót nélküli melltartók bizonyos emberek számára jobbak a kényelem és a szabadság szempontjából, különösen azok számára, akik a hagyományos melltartókkal érzik magukat kellemetlenül.