Ft 19800
Ft35600 HOT
4.9
Ingyenes szállítás Utánvét
Női plüss bélelt bokacsizma

A divatosnak és funkcionálisnak tervezett plüss csizmák megjelenését a mindennapi öltözékhez vagy a hidegebb időjáráshoz is viselik.

Ez a mérettáblázat, kérjük figyelmesen olvassa el

A kiváló minőségű plüss anyag, valamint a csúszásgátló és kopásálló talp lehetővé teszi, hogy nyugodtan járj

CSÖKKENTI A FÁJDALMAT

Prémium talpbetétünk anatómiai ívtámasszal javítja a láb és a láb egyenes vonalát, megszüntetve a lapos láb, a rossz járástartás és a talpi fasciitis okozta fájdalmat.

EGYENLETES NYOMÁSELOSZTÁS

3 íves támasztó kialakításunk biztosítja, hogy súlya egyenletesen oszlik el a lábujjak, az ív és a láb között. Egyszerűen csúsztassa rá őket, és nyomja a lábát a helyére a lábujjcsat körül a további támogatás érdekében.

Könnyű, de az ék alakú kialakítás lehetővé teszi, hogy egyenletesebben sétáljon, és órákig álljon megerőltetés vagy egyensúlyhiány nélkül.

JAVÍTOTT TARTÁS – A rossz testtartás a lábfejnél kezdődik. Segítsen javítani a csípő, a hát és a térd mozgékonyságát a lábfájdalmak megszüntetésével.

A kiváló minőségű plüss anyag jó hőszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik, így a hideg télben is jól érezheti magát.

Ezek a plüss csizmák finom anyagokból és finom kidolgozással készültek, nemcsak kiváló hőteljesítményűek, hanem első osztályúak is.

Mindig odafigyelünk az Ön vásárlási élményére, és professzionális értékesítés előtti és értékesítés utáni szolgáltatásokat nyújtunk Önnek. Ha bármilyen problémába ütközik a vásárlás vagy a használat során, ügyfélszolgálati csapatunk teljes szívből kiszolgálja az Ön elégedettségét.