Ft 21300 Ft 21300
Korlátozott ideig érvényes különleges ajánlat
Értékesítés 18287
Vége
00 : 60

polár hosszú sarkú csizma

Szolgáltatásunk
Termékjellemzők

【Garantált minőség】- Az általunk kiválasztott téli női plüsscsizmák kiváló minőségű anyagokból és kifinomult kivitelezéssel készültek.

【KÉNYELMES FIZETŐ】- Ez a plüss csizma szorosan illeszkedik a lábához, így páratlan kényelmet és melegséget biztosít.

【Egyszerű és divatos】- Ezeknek a plüss csizmáknak a kialakítása egyszerű és divatos az elegancia elvesztése nélkül. Függetlenül attól, hogy farmernadrággal, hosszú szoknyával vagy pamutpárnázott kabáttal párosíthatod, megmutathatod divatérzékedet.

[Puha és kényelmes] - Ezeknek a plüss csizmáknak a puhasága és kényelme nagyon magas. A csizmaszár kiváló minőségű plüss anyagból készült, amely finom és puha, és illeszkedik a lábához, így melegen és kényelmesen érzi magát a hideg télben .

Az ügyfél visszaküldési képe az áru átvétele után

【Kiváló szolgáltatás】

Mindig odafigyelünk az Ön vásárlási élményére, és professzionális értékesítés előtti és értékesítés utáni szolgáltatásokat nyújtunk Önnek. Ha bármilyen problémába ütközik a vásárlás vagy a használat során, ügyfélszolgálati csapatunk teljes szívvel szolgálja Önt, hogy elégedett legyen.


【mérettáblázat】

Rendelési információ
polár hosszú sarkú csizma
Ft21300 Ft21300
polár hosszú sarkú csizma
szín
fekete
piros
Lila
szürke
Méret
36
37
38
39
40
41
42
43
Összes áru
Ft0
Kezelési díj
Ft0
Fuvar
Ft0
Fizetendő
Ft0
Megjegyzés: Az utca és az ajtószám adatait a kézbesítéskor ki kell tölteni.
fizetési mód
Utánvét
*Név
*Mobil
*Régió
*Részletes cím
*Irányítószám
Postafiók
Üzenet
Felhasználói megjegyzések

Felhasználói megjegyzések

User notice

A termék tényleges használata az adott helyzettől függ, és nem garantálja, hogy minden felhasználó élvezheti a promóciós hatást. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot online ügyfélszolgálatunkkal vagy vegye fel velünk a kapcsolatot e -mailben. A társaságnak van végső értelmezési joga.

  • A szállítási módról szóló, teljes körű kézbesítésről Magyarország.
  • Ami a szállítási időt illeti, a sikeres megrendelés után az árut a rendelés sorrendje szerint rendezzük el. A szállítási idő körülbelül 3 munkanap, az általános érkezési idő pedig körülbelül 7 munkanap.

Hogyan kell igényelni a visszaküldést

  • Visszaküldés minőségi okokból: küldje el az e-mailt az értékesítés utáni szervizközpontba a kézhezvételtől számított 7 napon belül. Az ügyfélszolgálatot az e-mail kézhezvételét követő 1-3 munkanapon belül elfogadjuk wajkqqert@outlook.com
  • Erősítse meg a nyugtát-jelentkezzen a visszaküldés-ügyfélszolgálat felülvizsgálatára-a felhasználó visszaküldési-raktári átvételi ellenőrzése-visszaküldési csekk-visszatérítése / cseréje. Kérjük, adja meg a rendelés számát, nevét és telefonszámát.
Vásárlás most