Ft 18700
Ft33600 HOT
4.9
Ingyenes szállítás Utánvét
Gyapjú bélésű lábszárközépig érő csizma

Ezek a plüss csizmák kiváló termikus tulajdonságokkal rendelkeznek, így folyamatos meleget érezhet a hideg téli hónapokban.

Ez a téli női plüss csizma tökéletesen ötvözi a kényelmet és a divatot.A kiváló minőségű plüss szövet és a klasszikus dizájn télen is elegánsan és elbűvölően tartja lábát.

Ez a mérettáblázat, kérjük figyelmesen olvassa el

Ezek a plüss csizmák finom anyagokból és finom kidolgozással készültek, nemcsak kiváló hőteljesítményűek, hanem első osztályúak is. Hozzon meleget és kényelmet télen.

Az idei téli női plüsscsizmát kifejezetten a télre tervezték.Legyen szó a plüss melegségéről vagy a talp csúszásgátló tulajdonságairól, mindegyik télre készült, így télen páratlan kényelmet és melegséget biztosít.

Ez a plüss női téli csizma lehetővé teszi, hogy stílusosan utazhasson a hideg téli hónapokban. Akár dolgozni, randevúzni vagy vásárolni megy, megmutathatja eleganciáját és ízlését.

Miért válassza termékeinket?

Közvetlenül együttműködünk a gyártókkal szerte a világon, hogy biztosítsuk termékeink legjobb minőségét. Minőségellenőrzési részlegünk segít betartani ígéreteinket!

Az árak mindig versenyképesek.

Hihetetlen ügyfélszolgálat

Csodálatos termék kiváló minőséggel.